I samarbeid med Vestfold mobilspautleie tilbyr vi nå leie av mobilt spa. Stamp på tilhenger. 

 

Spaglede uten dyr strøm! Perfekt til hytta, selskap, arrangement og hverdagsluksus.

Badestamp av hardplast , satt på henger. Stampen er vedfyrt med 30kwh ovn, som tåler både salt- og ferskvann. Stampen har plass til 6-7 voksne. Målene på stamp er :180cm diameter 103cm dyp, 1650liter vann.

Stampen har mange smarte funksjoner. Som oppbevaring til ved, øl-kasse som kan fylles med snø eller vann, god trapp med håndtak opp til stampen, oppbevaring og medfølgende plastikk kopper. Sett stemningen med LED-lys i karet og Soundbox (batteridrevet værbestandig musikkspiller med Bluetooth og konsertlyd) Stampen har også en flytende spabar.

Stampen bruker ca 2,5-3,5 t på å varme opp vannet til 38 grader. Vannet kan bli vesentlig varmere om ønskelig. Det kan bli varmt å bade over tid. Så vi har laget et smart sittbart dekke rundt stampen. Så man kan kjøle seg ned og samtidig fortsette være sosial med øvrige i karet.

Du kan rigge opp stampen hvor en du ønsker og fylle med både saltvann og ferskvann. Vi har også til utleie en bensindrevet vannpumpe , så du ikke er avhengig av rennende vann.

Det går fort å vatre opp stampen, stemple ned føtter og gjøre den klar til bruk. Pipa monteres på 30 sekunder. Det følger med klor og praktisk redskap til bruk.

Henger og stamp har relativt lav totalvekt så den er god å kjøre med. Den veier 850kg samlet med standard "oppakning" Det kreves hengerlappen BE for å kjøre med hengeren. Hengeren er festet med stropper innvendig. Samt det benyttes ekstra stropper ved kjøring. ( tillatt totalvekt på henger er 2000kg)

Hengeren hentes og leveres i Horten 

 

 

Priser:

Hverdag: 2000kr

Helg: Torsdag-Mandag 3000kr

Hel uke 4500kr

Egne priser gjelder i skoleferier. Ta kontakt med oss for tilbud. 

KONTAKT OSS OG LEI STAMP HER